tisdag 23 februari 2010

Hawaii

Aloha!

Nu har vi tillbringat sju harliga dagar pa Hawaii, och helt enkelt inte tankt sa mycket pa att blogga. Darfor har ni inte hort sa mycket ifran oss det sista! Sen sist har det egentligen inte hant sa mycket, forutom att vi legat pa beachen och aterigen skaffat oss lite branna.

Hawaii ar verkligen livet, vi har njutit av varje sekund! Vi har agnat oss at morgontraning varje dag, och det ar sa harligt att mota alla leende joggare vid stranden. Det kanns inte som att det rader nagon stress har, utan man bara ligger i solen och tittar pa palmerna som svajar hogt i det bla. Kvallarna har vi mest agnat at att strosa runt pa gatorna och tittat i alla fancy butiker som finns har. Den akta Hawaiikanslan far man dock nar man har och var hor en ukulele spela. Har pa Hawaii har vi bott i en minilagenhet for atta personer, vi har delat pa kok och toalett, och det kandes direkt som att vi blev en liten familj. I samma rum som oss bodde tva danskor i varan alder som vi har haft nagra roliga kvallar och ett par harliga skratt tillsammans med. dessutom har vi bott tillsammans med en nagot aldre dam som har fatt agera lite farmor at oss alla. Hon staller i ordning pa disken, stadar kylen och forser oss med godis. Igar hade hon popcornkvall och kom in med popcornskalar till oss. Idag sa hon till oss att hon tyckte vi va "lovely girls", kul! Men det var ju a andra sidan ingenting som vi inte redan visste ;) Sa det ar med lite blandade kanslor som vi lamnar harliga hawaii.

Ikvall tar vi flyget tillbaka till L.A., dar vi i morgon moter Julia och Amanda. Vi ser sa mycket fram emot detta, det ska verkligen bli kul! Vi har bokat ett hostel som ligger mitt i smeten i Hollywood, sa det ska bli lite coolt!

En annan rolig grej som har hant det sista ar att vi da och da har fatt agera turistattraktion. Forsta gangen var i Christchurch nar vi satt pa en parkbank. Plotsligt kom ett gang kineser fram och ville ta kort med oss. Medan vissa knodde sig ner emellan oss for att fa personliga portratt, sa var det andra som stod pa avstand och smygfotade. Tydligen var de intresserade av vart nordiska utseende! Igar daremot blev vi nagot forvanade nar en kvinna kom fram till oss och ville fota oss nar vi lag pa beachen. Detta kort skulle hon tydligen skicka till sina soner som var hemma i snon. Fota pa du, tankte vi leende, och drog in magen. Nasta nummer av Slitz, mittenuppslaget, dar hittar ni oss!

Idag ar det bara sex veckor kvar till hemkomst, gud vad tiden har gatt fort! Vi har redan borjat prata minnen fran borjan av resan, och vi har insett hur mycket vi redan varit med om. Samtidigt som vi borjar fa lite panik over att resan borjar ga mot sitt slut, sa tycker vi faktiskt att det ska bli skont att komma hem till familj och vanner igen.

Mahalo for denna gangen! Have a nice day!

Puss

6 kommentarer:

  1. Heja flickor!
    Det var kul att höra från er! Ni verkar ju ha hur kul som helst. Fortsätt att roa er och sköt om er!
    Britt

    SvaraRadera
  2. Hej fotomodellerna!!

    Gud vad det låter härligt o jogga på stranden, här kommer vi inte se nån strand i år så mycket snö som ska bort först, är så trötter på den!! Du kommer få en kram av Julia från mamma Jossan, fråga efter den om hon glömmer av o ge dej den!!

    Hoppas de sista 6 veckorna går fooooooort, krams mamma A-L

    SvaraRadera
  3. Det var därför ni var på bild i dales nya nummer av Café? Hahahah! Söta ni är!
    Låter som ni lever livet som man ska!
    Här hemma har det varit några veckors sjuk liten Stella men på bättringsvägen nu. Helt sinnessjukt mycket snö!
    Glöm inte köpa massa Converse-skor i staterna. Halva priset mot svedala har jag hört.. Själv är man ju beroende av dom där små sakerna.. =)
    Ta hand om er och njuuuuut!
    Puss o massa kärlek från Ida o Stella...å så dale såklart..

    SvaraRadera
  4. hej tjejer!
    antar ni träffat julia och amanda nu, gud vad roligt med lite besök.
    vad gött ni verkar ha det, fortsätt njut. här är det (som alla andra säger) helt sjukt mycket snö, så håll er där borta ett bra tag till.
    ha det underbart så ses vi snart :)
    stora kramar på er båda från den andra ida

    SvaraRadera
  5. Hej gummorna!!
    Ni har det ju så bra så jag förstår att ni har lite panik att resan snart är slut. Men tänk på att ni kommer ju hem till era nära o kära. Här är det som vanligt snö, snö, o snö lite trött på den är vi. Vad härligt det var att se er på omslaget till Slitz ni var så snygga!!! Ha det så kul i staterna och shoppa loss.
    Kramar Faster Monica

    SvaraRadera
  6. Hallå!
    Ledsen att jag inte har hört av mig tidigare. Anledningen till detta ska jag inte gå in på eftersom jag vet att Jossan kommer förklara det hela med hypokondri=) Hursomhelst, jag har förstått att ni har det bra, vilket glädjer mig, men tanken på att lämna Sverige under ett OS gör mig helt enkelt förvirrad. Att kunna övervaka så stora delar av det olympiska programmet som möjligt på resande fot måste ju vara näst intill omöjligt. Själv är jag nu, efter ca 12 liter Coca Cola (Ja, Jossan du kan få bildbevis även denna gång om du vill) och hundratals timmar framför TV:n nöjd med mina egna olympiska prestationer och nu återstår det bara att sammanställa all data och arkivera det. Jag delar gärna med mig av dem när ni kommer hem eftersom ni säkert missat det mesta och grämer er över detta=)

    Önskar er en fortsatt trevlig resa och många minnen för livet.

    Kramar Stina!

    SvaraRadera