torsdag 4 mars 2010

Las Vegas!

Vi har det kanonbra. Nu har vi haft sallskap av Amanda och Julia i snart 10 dagar och vi har haft det sa kul. Hojdpunkten var dock igarkvall nar vi startade kvallen med en show pa vart hotell. Det var personer som imiterade bla. Michael Jackson, Britney Spears och Elvis. Efter showen vantade en laang vit limousine pa oss utanfor hotellt. Vi hoppade glatt in och under en timma akte vi omkring och drack skumpa pa The Strip :) Vi ar fortfarande i extas efter den glammiga kvallen, som vi sent kommer att glomma!

Tack care! Kramar

5 kommentarer:

  1. Heja flickor!
    Det var otroligt vad kul ni har!
    Här är det precis som vanligt, iskallt på morron, men snön krymper ihop av solen på dagarna.Fortsätt att roa er och var rädda om er!
    Britt/Börje

    SvaraRadera
  2. Hello Girls!!
    Jag säger bara Girl Power. Ni är för härliga vad det måste ha varit härligt att åka limo. Ni verkar har det kul som vanligt och tar verkilgen vara på tiden. Här hemma har din faster just nu skrivit klart alla sina omdömen, kul!!!!!! Men ikväll ska vi se melodifestival och heja vidare Jessica A. Ha det nu så gott tänk på att om en månad idag är ni hemma eller tänk inte på det.
    Kramar faster Monica

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!
    Nu är vi i Lilletorp på kalas.
    Moster fyller år så hela (nästan) släkten är här.
    Fortsätt och njut av er resa, så ses vi snart!
    Puss

    Alla i Lilletorp, Bäreberg, Vårgårda

    SvaraRadera
  4. Thats my kind of girls... Mer skumpa å glamour!!
    Pöss på er!

    SvaraRadera
  5. //Ida å Stella var det som sa de ja...

    SvaraRadera