söndag 20 december 2009

andrade planer..

Idag har det blivit lite andrade planer pa var sista tid i Thailand. Som ni vet sa hade vi tankt att ta oss till Koh Chang for att fira jul, men vi har insett att det ar ganska langt dit, och aven valdigt dyrt. Den nya planen ar nu att vi istallet tar oss till Koh Phangan imorron, farjan tar endast 45 minuter. Sen planerar vi att flyga mellan Koh Samui och Bangkok innan vi flyger vidare till Sydney den 26 december :)

Lordagskvallen spenderade vi pa en svensk vikingbar. Vi traffade manga svenskar och hade verkligen jattekul :) Innan detta var vi aven och kollade pa en kabare med sa kallade "ladyboys", det var lite udda men ratt underhallande!

puss&kram skumbanan

4 kommentarer:

  1. Hej på Er!
    Det börjar gå mot slutet på er vistelse i Thailand. Det verkar som om ni har det riktigt bra. Farmor och Gustaf hälsar också.

    Ha det gott!

    Kramar
    Mamma o Pappa o Farmor Ehn

    SvaraRadera
  2. Inte dåligt avundsjuk på både er å grabbarna som är ute å ser er omkring i världen! När det här hemma är -15grader och svinkallt!! Hoppas ni har det kanon iaf, ser ut som det på bilderna :) Ha det bäst!! Kram Ida

    SvaraRadera
  3. skönt att veta att ni har det bra, götta på bara:)
    koh phangan blir toppen vet du! full moon party, och all fest. de är vid haad rin! ;) vad jag fattade de som så var inte stranden jättefin, eftersom det är fest där varje natt.

    vi bodde vid hat yao (vet inte riktigt hur det stavas). var helt sjuk fint och härligt där, lugnt och riktigt paradis. så tog vi bara tuk tuk till haad rin! toppen:)

    men antar ni kanske redan är där nu, men där har ni ett tips iaf. fortsätt götta er och ta hand om varandra! släng upp lite bilder;)
    pussokram den andra ida

    SvaraRadera
  4. Heej! okej ändrade planer då får jag ändra på min lista =P puss & Kram Julia D

    SvaraRadera