lördag 12 december 2009

Hellooo!



Nu har vi spenderat nagra dagar pa Phi Phi, och de har borjat bra. Forsta dagen beslutade vi oss for att ta en longtailbat till Long beach, det skulle tydligen vara fint och ligga alldeles for langt bort for att ga. Men nar vi val kom fram till beachen tyckte vi att det inte va sa langt bort fran dar vi gick pa baten. Eftersom vi forsoker spara in pengar beslutade vi oss darfor for att helt enkelt tjuvsola pa beachstolarna.. Det gick jattebra halva dagen tills nagra kom pa att vi inte betalat.. Men vi va nojda over att iallafall ha fatt en halvdag:) Beachen va fin men framforallt va Anna i sitt esse nar hon fick tag pa en snorkel och kikade pa alla fina fiskar i vattnet. Enligt Anna fanns det bade randiga, rutiga a prickiga fiskar.. Nar det va dags att bege sig hemat blev vi aterigen lite snala.. Vi beslutade oss for att ga hela vagen hem, istallet for att betala 20 kr var.. Det visade sig vara en pina att ga vagen hem! Det va ju inte direkt en rak vag, utan vi besteg mer eller mindre Mount Everest! Josefin som trodde att hon skulle slippa arets forsasongstraning fick verkligen bita i det sura applet.. Anna daremot var ganska nojd med lite extratraning. Hon fick dessutom eld i rava nar hon horde nagot slingra i buskarna vid vagen. Josefin sag att det var en orm men sa inget till Anna forran vi kom ner, hade Anna vetat att det var en orm hade hon troligtvis svimmat mitt pa berget..



Igarkvall beslutade vi oss for att ga ut och drinka lite. Detta slutade i en riktigt rolig fest, manga nya kompisar och en massa farg pa kroppen.. Vi hade tydligen missat att det va bodypainting pa beachpartyt.. Men skoj va de:)



Idag ar det ju lucia, och det ska vi fira ordentligt har pa Phi Phi genom att delta i ett luciatag! En svensk tjej ager en bar har som ska ha luciatag, pyssel och gloggdrickning.. Ska bli himla kul!



Nu ska vi ga och ata, sa hej da for denna gang!

Ciao!

PS. Det blev ett inlagg med texten och ett med bilder, tekniken som kranglar...

4 kommentarer:

  1. Hej flickor!

    Åh så kul när man vaknar på söndag morron o har fått ett nytt inlägg från Er!!

    Men hur ser Ni ut??! Ja, ja huvudsaken att Ni har kul! Roligt att Ni träffar nya kompisar med!

    Vi ska också gå o se en liten lucia idag (Stella)!

    Massa kramar fran mamma o pappa Bäck

    SvaraRadera
  2. Hej tjejer!
    Vi håller med fam Bäck. Vi bara rusar upp på morgonen för att se om det finns några inlägg från Er. Ni har det ju hur mysigt som helst. Det låter roligt med lite julpyssel, vi vet att en av er bara "älskar" att julpyssla.

    Ha det fortsatt gott och njut av er resa.

    Kramar Mamma och Pappa Ehn

    SvaraRadera
  3. Hello Babes!!

    Ni är då för härliga med era äventyr. Man blir så glad när man får läsa vad ni hittar på. Det märks Josefin att du är Mojjes tös!! Snåla bara!!! Hoppas luciatåget blev bra. Vi hade ju en liten här hemma hon var jättesöt! HA DET SÅ GOTT AND TAKE CARE MY DEARS!!!
    Faster Monica

    SvaraRadera
  4. hej tjejer!

    det låter som ni har det toppen, så härligt för er! njut på bara. så söta ni är när ni har färg överallt!

    mysigt med luciatåg också:) om det är så att ni redan tröttnat på thaimat och är sugna på lite svenskt så finns det en restaurang som ägs av en kille från grästorp, unnis. götta götta!

    ta nu hand om varandra, längtar till nästa uppdatering. puss på er båda från ida

    SvaraRadera