tisdag 26 januari 2010

Cairns

Helloo!

Har i Cairns oser regnet ner! Det har regnat fran och till sen vi kom hit, men vi roar oss pa basta satt! Det blir mycket internet, boklasande, shopping (mest fonstershopping eftersom vi inte har rad till mer) och igar sag vi pa en bio! Innan bion va vi och at pa en restaurang, men fick valdigt brattom darifran nar Anna plotsligt sparrade upp ogonen och sa: NEJ, jag tog 14(!) enheter snabbverkande insulin! Detta ar pa tok for mycket till den lilla middagen vi at(3 enheter hade rackt), sa det var bara att kuta till narmsta sockerbomb! Det blev en trekulors glass, en kitkat, och lite annat gott och blandat.. Som tur va gick dramat bra och vi kunde i lugn och ro titta pa bion. Vi sag it's complicated, en riktig annajossan-tjejfilm! Vi fick oss manga harliga skratt och var mycket nojda med varat val. Nar vi kom ut fran bion oste regnet ner i vanlig ordning, och eftersom sista lasset med hostelbussen hade gatt for kvallen, sa lyxade vi till det med en taxi hem. Vana thailandprutare som vi ar fick vi genast instinktivt kanslan att har ska prutas! Och japp, hela 2 dollar fick vi ner priset med.

Forsta kvallen har i Cairns roade vi oss med att ligga i varan underbara dubbelsang och lyssna pa romantiskt, lugna latar. Hur mysigt som helst! Efter det spelade vi kort och Anna spadde Jossan med korten, pa ett valdigt misstanksamt satt.. Annars hander det inte sa himla mycket for tillfallet, vi har till och med lagt ner spaningen efter snygga killar i Australien. Vi har insett att vi kommer lamna landet utan att ha sett en enda tiopoangare (forutom Tony och Rikard givetvis!)!

Andra saker vi nu borjat roa oss med ar alla former av krig. Vi saknar nog vara brorsor att fightas med, for nu har vi borjat ha kuddkrig, kladkrig och vanlig brottning. Ni kan ju tanka er hur rummet ser ut efter kladkrig, tur att vi har eget rum! Men idag har vi faktiskt bestamt oss for att stada upp lite och tvatta vara klader, sa vi kommer frascha till Nya Zeeland. Pa fredag morgon checkar vi ut fran hostelet och kommer sova nagra timmar pa flygplatsen fredag natt, vi aker tidigt lordag morgon darifran till Brisbane. Fran Brisbane aker vi sedan lordag kvall till Christchurch, Nya Zeeland. Dar befinner vi oss da sa langt ifran er vi kan komma, det ar 12 timmars tidsskillnad mellan Sverige och N.Z.

For er som vill veta sa har nu halva resan gatt, inte klokt va tiden gar fort!

Hors nasta gang nar vi ar i Nya Zeeland!

Kram pa er

PS. Ar det nagra som kanner att dom har gott om cash sa ar det bara att be om vara kontonummer, vi tar alla bidrag vi kan fa! Det ar dyyyyrt i Australien. DS.

3 kommentarer:

  1. Hej flickor!
    Det är högtidsstunder på Violvägen när era inlägg kommer. Det är verkligen kul att läsa om era upplevelser. Hoppas att ni får trevligt på Nya Zeeland!
    Britt/Börje

    SvaraRadera
  2. Hej busungar!!

    Usch då med insulinet, men bra att Ni fixade det.
    Kuddkrig, klädkrig..., antar att det ser ut som det brukar med dina kläder Jossan i ditt rum!! Ditt rum här hemma undrar vad som har hänt när det är ordning jämnt. Kontonumret har vi tappat bort!

    Hälsa nu till Rikard o Tony i NZ o ha det så bra, sköt om Er!
    Kramar från Ann-Louise o Morgan

    SvaraRadera
  3. Heej!
    Oj, vilken tur att ni löste det och hittade en liten godisbutik =) tänka att halva resan har gått!! puss & kraam Julia D

    SvaraRadera