fredag 1 januari 2010

Happy New Years :)

Sen sist vi skrev har det hant tva saker. Vi har spelat kort med ett pokerproffs, och vi har firat nyar! Vi borjar med pokerstoryn..

Pokerproffset ar kanadensaren som vi var pa bio med, och haromdagen fick vi antligen tummen ur och fragade om vi inte skulle spela poker. Eftersom vi inte hade nagra marker fick vi ta det som fanns, och det slutade med okokt pasta.. Anna vann, och det ar hon grymt nojd med. Faktum ar att vi utklassade honom! Han la sig hela tiden.. Han fick aven lara sig spela gurka och finns i sjon pa svenska.

Nyar firades som foljande. Dagen spenderade vi med lite shopping och andra forberedelser infor kvallen. Vi tog aven en powernap for att orka med vad som komma skulle. Efter att ha gjort oss iordning begav vi oss till en mysig restaurang dar vi at var nyarsmiddag. Efter en god middag begav vi oss till Hjalmar och Leo med co. och har blev det genast bra fart pa festen.
Vi var ca tio personer som firade ihop och vi hade det valdigt trevligt. Vid elva gick vi vidare till en nattklubb dar vi egentligen inte skulle gatt in, men vi foljde strommen och betalade nagot mer an vad var budget tillater.. Tolvslaget firade vi hos en granne till killarna, han hade utsikt over Darling Harbour! Kvallen avslutades pa nattklubben som for ovrigt heter Ivy :) Pa vagen hem larde vi Irakier svenska, klappade polishastar och at nattamat pa Subway! Halv fem lyckades vi komma i sang, efter att ha suttit och snackat en stund med vara engelska rumskamrater.

En annan rolig sak som vi gjorde igar var att vi gick ner till Darling Harbour for att traffa Julia Blomqvist och en van till henne. Vi tog en glass och satte oss och sag ut over hamnen, riktigt mysigt! Vi gick dock hem tidigt for att packa ihop alla vara saker..

Om nagra timmar satter vi oss pa en buss som gar till vart nasta stopp, Byron Bay. Resan kommer ta hela 13 timmar, men vi sparar in en natt pa hostel nu da vi tar nattbussen. Idag har vi bara strosat omkring och fixat en mumsig matsack till bussresan.
Vi har varit fruktansvart sloa idag, sa vi satte oss pa en bank for att rakna snyggingar, da vi inte sett nagra sadana har i Sydney. Efter att ha suttit i 40 minuter lag vi pa -4. Vi kande oss som hemska manniskor da vi istallet for att hitta snyggingar lyckades hitta fel pa alla.. men kul hade vi minsann. Vi onskar att vi hade bild pa den killen som lyckades kamma hem tva minuspoang helt sjalv.. Da var tillochmed Herr Sixtensson pa jobbet snyggare ;)

Gott Nytt Ar allihopa, hoppas ni har det lika bra som vi :) pusselipuss puss



Anna pa golvet med alla saker..



Jossan dricker VIN!



Pa Ivy



Forfest


Pa restautangen


Pokerspel med proffset







7 kommentarer:

  1. Åh vad kul o läsa om Er o va fina Ni är!!
    Så härligt o se Er tillsammans med Vara-grabbarna!!
    Hoppas de 13 timmarna i buss går bra så hörs vi igen snart!

    Krams mamma A-L

    SvaraRadera
  2. Hejsan Flickor, hittade en bra site som Ni kan se på när Ni kommer fram. Ska bli trevligt att se några bilder där Ni surfar. www.australienguiden.se/byronbay.php
    Nu vet vi en hel del om Byronbay. Hoppas att bussresan gick bra. Vi ser fram emot ytterligare berättelser om Er tripp.
    Kram Fam Ehn

    SvaraRadera
  3. vilka härliga bilder! blir galen när en annan sitter här hemma i typ -15 med massa snö. men visst är det lite mysigt också! :)

    kul att ni ätit glass med julia och bella också. ta nu hand om varandra och njuuut!
    ...jag vill också ha subway!

    kraams ida

    SvaraRadera
  4. Tjena tjejer!!!

    Vad underbart ni verkar ha!!! Urkul. Njut av värmen, i Sveg skulle det bli -40 grader kallt i natt. Huu tur man inte bor där. Livet på Ica går som vanligt. Kalle har gått i pension, Micke tar över hela skeppet och bygger nytt till våren, med invigning i nov.
    Ha´t så superkul. Massor kramar Pethra

    SvaraRadera
  5. Det är härligt att se hur bra ni har det!
    Njut och samla upplevelser. Här är så kallt
    så till och med jag börjar längta efter värme.
    Britt

    SvaraRadera
  6. Hej era pajjasbrudar! Hur har ni det? Kanske är en dum fråga då jag sett era bilder och läst endel i bloggen. Men ändå, tyckte det var en grann öppningsfras, hahah! Vi har det också riktigt bra här i Cham, hade en fin dag igår med mkt skidor och strålande sol!
    Vart ska ni härnäst, och vart är ni nu?
    Kraaam Axel och Rasmus

    SvaraRadera
  7. Heej! Grattis Anna till segern! hoppas att det känns bra!! =) haha satt ni verkligen där och inte hittade en enda snygging?! vad fina ni är på korten, vill också vara brun! ha det bäst!! hälsningar från ett snöigt sverige! Julia D

    SvaraRadera